МЕДИЯ НАБЛЮДАТЕЛ

 

НАУКА

И ОБРАЗОВАНИЕ

МЕДИЯ НАБЛЮДАТЕЛ НАУКА И ОБРАЗОВАНИЕ ПРЕДЛАГА ПУБЛИКАЦИЯ НА ПРИЕМИТЕ ВЪВ ВИСШИТЕ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА АКАДЕМИЧНАТА 2023 – 2024 ГОДИНА, КОИТО ДОСТИГАТ ДО 340 ПРОФЕСИОНАЛНИ ГИМНАЗИИ В СТРАНАТА.
УСЛОВИЯТА ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА 0898 631 408 – ПЕТКО ГЕОРГИЕВ.

бр. 543, страница Наука и образование
бр. 542, страница Наука и образование
бр. 541, страница Наука и образование

НОВ ПРОЕКТ В РЕСУРСЕН ЦЕНТЪР СТАРА ЗАГОРА

Пламен Иванов

    С нов проект, свързан с пряка работа с родители на деца със специални образователни потребности, се похвалиха от старозагорския Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование.

    -Проектът цели да обучи и подготви родителите за реакция при възникване на извънредни ситуации, свързани с децата им, коментира директорът на центъра Пламен Иванов. Очаквам през новата 2024-та да изпълним заложеното по план, специалистите ни да обогатят  квалификационната си дейност, да обучават ежемесечно специалисти в детски градини и училищата в тънкостите на методическата подготовка и работа. Очаквам учителите в детските градини да започнат да се самообучават. Вече напредналите да предават знанията си на своите колеги, за да има обратна връзка. Имаме много добра комуникация със старозагорската община. Многобройните ни общи инициативи стартираха още миналото лято.                                             следва

бр. 537, страница Наука и образование
бр. 536, страница Наука и образование I
бр. 536, страница Наука и образование II
бр. 535, страница Наука и образование