Ние от Коалиция ЛЕВИЦАТА нямаме самочувствие, че ще управляваме, но ще отстояваме правата и интересите на българите, нещо,  което категорично не беше във фокуса на управляващите през последните няколко години, твърди  д-р Цветеслава Гълъбова, водач в листата ма ЛЕВИЦАТА в 27 МИР Стара Загора.

Първа точка от програмата ни е постигане на мир. Наричам го още битка за мир в контекста на декларацията, приета от заседанието на НАТО в София, с която декларация на практика Украйна е подкрепена да напада цели в Русия. А това означава, че ще бъдем въвлечени във война. На  брюкселските чиновници не им пука, че черноморските държави могат да станат фронтови.

Втората битка на ЛЕВИЦАТА ще е битката за съхраняване на българската енергетика, един от темелите на националната сигурност. Ще се борим и за развитие на икономиката и връщане на всички инвеститори и чужди, и български обраtно в българската икономика. Разбира се, основен приоритет на всяка лява партия са социалните сфери и услуги. Здравеопазването и образованието също са темели на националната сигурност, а да си припомним какво е тяхното състояние. В България умираме от заболявания, които отдавна не са проблем в ЕС. Профилактиката ни е равна на нула. Лекарите ни ги няма. Резултатите от нея са ниската продължителност и лошото качество на живот. Затова значително допринася и фактът, че ядем чужди боклуци. По-малко от 5% от храната на трапезата ни се произвежда в България, при положение,  че имаме климатични дадености за отлично развитие на растениевъдство и животновъдство. А продоволствената сигурност също е темел на националната сигурност. Разбира се,  къде оставихме демографската катастрофа?

Представителите ни в ЕП ще водят истинска битка за прекратяване на зелената сделка – дори и шестокласниците вече знаят, че въглеродният диоксид се усвоява от растенията в цикъла на Кребс, коментира още д-р Гълъбова. От позицията си на психиатър, психолог и патриот,  управниците ни от последните години могат да се охарактеризират като слабохарактерни, хора с тежки зависимости – финансови, сексуални, психически и пр. – характерни за хора със слаб характер, които не могат да защитят интересите си.

Ако искате да промените това, гласувайте с бюлетина № 19 за ЛЕВИЦАТА!. Гласувайте за защита на интересите на България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

СН. Д-р Цветеслава Гълъбова

Страницата подготви Петко ГЕОРГИЕВ